Services

Web page design

Ο σχεδιασμός της εταιρικής παρουσίας σας στο internet πρέπει να

 • επικοινωνεί την ταυτότητα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας
 • βοηθά τους χρήστες να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται γρήγορα και εύκολα

Το πρόβλημα

Όσο και αν αυτό ακούγεται αυτονόητο συχνά πολλές εταιρίες αποτυγχάνουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να βρουν εύκολα την πληροφορία που αναζητούν και η εταιρία να μην καταφέρνει να επικοινωνήσει αυτό που θέλει στους χρήστες.

Οι λόγοι

Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι πολλοί και σύνθετοι. Ένας από τους βασικότερους είναι ότι η παρουσία στο διαδίκτυο είναι ένα νέο εργαλείο για την εταιρία που πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο απ ότι άλλα κλασικά εργαλεία.

Για παράδειγμα ένας χρήστης που επισκέπτεται την σελίδα μιας εταιρίας έχει ήδη μια συγκεκριμένη ανάγκη. Είτε αυτό είναι να βρει στοιχεία και λεπτομέρειες για ένα προϊόν ή υπηρεσία, είτε για να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας ή να ενημερωθεί για κάποια άλλη ενέργεια.

Πολλές εταιρίες παραβλέπουν το γεγονός αυτό και προσπαθούν σε έντονο ύφος να του παρουσιάσουν μια νέα προσφορά για κάποιο προϊόν ή κάποια νέα υπηρεσία. Σαν να διαφημίζουν ξανά την εταιρία τους στον χρήστη. Ο χρήστης όμως έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για την εταιρία σας και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει συγκεκριμένες πληροφορίες για εσάς. Αν του αποσπάτε την προσοχή με διάφορες προωθητικές ενέργειες το πιο πιθανό είναι να τον δυσαρεστήσετε και τελικά να εγκαταλείψει την σελίδα σας.

Μία λίστα από λάθη που πρέπει να αποφεύγετε στις ιστοσελίδες σας

 • Αποφύγετε τις εισαγωγικές σελίδες που μόνο στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν και να ζητήσουν από τον επισκέπτη να πατήσει κάπου για να μπει στην κεντρική σελίδα σας
 • Μην βάζετε μουσική στις ιστοσελίδες σας. Οι επισκέπτες σας μπορεί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και από οποιονδήποτε χώρο. Μην τους φέρετε σε δύσκολη θέση ιδίως από την πρώτη στιγμή της επίσκεψης τους στην σελίδα σας
 • Μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας με τεράστιες φωτογραφίες γενικού περιεχομένου ή με videos. Εντυπωσιάστε τους με το περιεχόμενο και την εύκολη και γρήγορη πρόσβασή τους στην πληροφορία που χρειάζονται

return to services

Υλοποίηση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας λύσεις για να δημιουργήσουμε μια ελκυστική και εύχρηστη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών σας

Μερικές απο τις δυνατότητες της πλατφόρμας ηλεκτρονικού καταστήματος μας

 • Δυναμική διαχείριση προϊόντων και κατηγοριών
 • Σύνδεση με τραπεζικούς οργανισμούς για online πληρωμές
 • Διαχείριση παραγγελιών
 • Δυνατότητα πολλαπλών τρόπων αποστολής
 • Ορισμός προσφορών σε προϊόντα με χρονική περίοδο ισχύς
 • Σύνδεση με λογισμικό διαχείρισης αποθήκης για την ενημέρωση ποσότητας και διαθεσιμότητας προϊόντων
 • Σύνδεση με λογισμικό διαχείρισης πελατών
 • Πολλαπλές φωτογραφίες ανα προϊόν
 • Στατιστική ανάλυση συμπεριφοράς χρηστών
 • Δικτύωση με κοινωνικά πρόσθετα (πχ. facebook, twitter, κα.)

return to services

Usability testing services for websites

Ακόμα και αν έχετε μια εμφανίσιμη παρουσίαση της εταιρίας σας στο διαδίκτυο δεν μπορείτε να είστε σίγουροι οτι οι επισκέπτες σας βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν.

Μαζί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τεχνολογίες και προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις αδυναμίες των ιστοσελίδων σας.

Πέρα απο μια απλή στατιστική ανάλυση των επισκεπτών σας στις σελίδες σας, γνωρίζετε πόσοι επισκέπτες ενδιαφέρονται για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν σας; Πόσοι απο αυτούς καταλήγουν να προσθέσουν το προϊόν αυτό στο καλάθι αγοράς.

Και τελικά πόσοι απο αυτούς καταλήγουν στο να προχωρήσουν σε παραγγελία του προϊόντος;

Επίσης πόσοι χρήστες σταματόυν κατα την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και σε ποιό στάδιο;

return to services

Search engine optimization of websites

Όσο πιό σώστά είναι κατασκευασμένο ένα site τόσο περισσότερους επισκέπτες θα έχει.

Πέρα απο την διαφήμιση η οποία κοστίζει χρήματα, ένας απο τους ποιό αποδοτικούς τρόπους να προσελκύσετε επισκέπτες στις ιστοσελίδες σας είναι να τις βελτιστοποιήσετε έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να σας βρούν εύκολα.

Εσείς σε ποιά θέση των μηχανών αναζήτησης βρίσκεστε άναζητώντας με λέξεις κλειδιά που περιέχουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας;

Η διαδικασία αυτή δεν είναι κάτι απλό.

Θα πρέπει εκτός απο την ανάλυση των δικών σας ιστοσελίδων να αναλύσετε και τις σελίδες των ανταγωνιστών σας.

Επίσης θα πρέπει να προσέξετε κατα την διαδικασία βελτιστοποίησης να μήν γεμίσετε τις σελίδες σας με περιεχόμενο που βοηθά μεν τις μηχανές αναζήτησης να σας κατατάξουν σε καλύτερη θέση αλλά δυσκολέυει τελικά τους χρήστες που φτάνουν να επισκεφτούν το site σας.

Η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καταταξή σας στις μηχανές αναζήτησης και να φέρει επισκέπτες που πραγματικά ψάχνουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

return to services

Διαφήμιση και προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων στο διαδίκτυο

Ο σχεδιασμός της εταιρικής παρουσίας σας στο internet πρέπει να μεταφέρει την ταυτότητα της εταιρίας και ταυτόχρονα να βοηθά τους χρήστες να βρούν τις πληροφορίες που χρειάζονται γρήγορα και ευχάριστα.

return to services

Webhosting services

We offer web host services through our dedicated servers located in data centers in Europe.

And we support you through our customer care located in Greece.

No more long waiting hours and communication problems with people that do not have the appropriate technical background to help you when you need it the most.

return to services

Domain name registration

We offer competitive prices for registering your domain. Please contact us for a quotation on our Domain registration services.

return to services

SSL cerificates

We colaborate with one of the most reliable SSL certificate issuers (thawte) and we can offer you competitive prices on SSL issuing services. Contact us for a quote on our services.

return to services